Om

Det hele startede med at Gunnar Brandt-Hansen så et opslag med en Camaro som var til salg. Han købte bilen for ikke ret mange penge og efterhånden begyndte interessen at stige for biler med lidt mere power. Gunnar fik et specielt øje til Pontiac Trans Am Bandit, som Burt Reynolds kørte i, i filmen "Smokey and the Bandit". Bandit bilen har et helt specielt look; Sort Trans Am, Guld ørn med dertil hørende og snowflake fælge. Camaroen blev solgt.

Som årene gik, fandt Gunnar ud af, at interessen for biler med power og specielt Pontiac Trans Am Bandit ikke kun lå hos ham. Flere biler kom til og efterspørgslen blev større.

I 2004 blev Gunnars hobby til GBH-Musclecars, som blev oprettet som en privatejet virksomhed. GBH er initialerne for Gunnar Brandt-Hansen.

I dag sælger GBH-Musclecars ikke kun Pontiac Trans Am, men også andre speciel biler samt Opel som han fra knægt har haft meget kendskab til.

Hvem vi er

Gunnar Brandt-Hansen er født og opvokset på Lolland. Dagligt er han gårdejer og ved siden af bestyrer han GBH-Musclecars. Som knægt brugte han meget af sin fritid på, at samle Opel biler. Med alderen er US cars blevet et kæmpe hit for ham. Gunnar og hans kone tager af og til en tur i en af de mange biler - det er jo sundt at de bliver rørt.

For at se hvilken Trans Am som er Gunnars egen bil, kan du klikke her

Christina Brandt-Hansen er en af Gunnar Brandt-Hansens tre børn. Hun har lavet hjemmesiden, hvilket er første gang hun prøver det. Er der nogle forslag til hjemmesiden, vil hun være mere end glad for at modtage dem. Derudover er hun igang med at læse en Produktionsingeniør på DTU.

Vores service

GBH-Musclecars importerer US cars og andre speciel biler. Vi har kontakter i Tyskland, Schweiz, Holland og USA som kan søge efter den bil du ønsker. De kan tage ud og se den og checke efter om alt er i orden ved bilen. I Europa kan vi tilbyde, sammen med Wulff Biler, at besigtige bilen, hente den og betale for den.

Alt hvad du skal gøre er, at finde den bil du ønsker og så ringe eller maile til os - så klarer vi resten, herunder med et kommisionsgebyr efter aftale.